top of page
  • Writer's pictureAgens Oy

Agens AI Lawyer: Helppokäyttöistä ja tietoturvallista digijuridiikkaa


Digitalisaation myötä liiketoiminnasta on tullut entistä tehokkaampaa, kilpailukykyisempää ja tarkkuutta vaativampaa. Tekoälypohjaiset digitaaliset ratkaisumme vastaavat nopeasti muuttuvan liiketoimintaympäristön vaatimuksiin.


AI Lawyer toimii kollektiivisena etäneuvottelutilana, johon voit kutsua osallistujia ja tuoda omia asiakirjoja kaikilta laitteiltasi. Voit hyödyntää työkalun yli 520 valmista juristien laatimaa asiakirjapohjaa ja löytää helposti omaan tarpeeseesi sopivan mallin hakemalla asiakirjaa sen nimellä tai selaamalla eri asiakirjakategorioita ja aiheryhmiä.


Jakamalla asiakirjojen muokkaustilan voit jakaa sisältöjä, muokata ja kommentoida asiakirjoja neuvottelun aikana, ja jakaa valmiit dokumentit neuvottelun jälkeen sähköisesti allekirjoitettavaksi. Kaikki materiaali editoidaan, käsitellään ja neuvotellaan digitaalisesti ja suojatussa neuvottelutilassa. Sähköiseen allekirjoitukseen tarjoamme 2 vaihtoehtoa:


1️⃣ AES on kehittynyt sähköinen allekirjoitus, joka suoritetaan pankkitunnistautumisen kautta lähinnä virallisiin tai viranomaisasiakirjoihin.


2️⃣ SES on yksinkertainen sähköinen allekirjoitus, joka tehdään digitaalisesti piirtämällä. Linkki allekirjoitettavaan dokumenttiin toimitetaan henkilökohtaiseen puhelinnumeroon tai sähköpostiin. Tällöin allekirjoitustapahtumasta jää vakuuttavampi digitaalinen jälki. Tämä sopii yrityksen sisäisiin asiakirjojen allekirjoituksiin sekä kansainvälisiin allekirjoituksiin, joissa ei ole esimerkiksi pohjoismaisten pankkien kautta tunnistautumismahdollisuutta.


Käyttäjällä on aina kaikki asiakirjat ja neuvottelutilat samassa paikassa, ja jokainen neuvottelutila perustetaan erikseen ja poistetaan prosessin päätyttyä. AI Lawyer toimii mm. Microsoft Teams-, Google Meet- ja Zoom-sovellusten kanssa etäkokousten ikkunan ja näytön jakamisen kautta tai erikseen sähköisin viestein osapuolten kesken.


Asiakkaamme hyödyntävät työkalua mm. hallitusten kokouksissa, yhtiökokouksissa, asiakas-, myynti-, ja hankintakokouksissa, henkilöstö- ja projektitapaamisissa, yrityksen sisäisissä etäkokouksissa, sekä käytämme työkalua itse asiakkaidemme kanssa ja neuvotellessamme sopimuksia.Kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa liikejuridiikkaa


Palvelussamme yhdistyy käyttäjäystävälliset ja tietoturvalliset digitaaliset työkalut ja vaativan liikejuridiikan erikoisosaaminen. Agens tarjoaa työkalun käyttötuen sekä erikseen sovitusti asiakirjojen tarkistusprosessin. Avullamme optimoit sopimusprosessisi, vältät turhia riskejä ja parannat liiketoimintasi tuloksia. Voit ostaa joko AI Lawyerin lisenssin, hyödyntää pelkästään lakiasiantuntijapalveluamme, tai yhdistää molemmat. Hinnoittelumme on läpinäkyvä ja tarjoamme aina veloituksettoman aloituskonsultaation, jonka perusteella annamme tarjouksen.


Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat viedä liiketoimintasi uudelle tasolle ketterien työkalujen ja kokonaisvaltaisen digijuridiikan palvelumme avulla.


Seppo Parviainen 040 1711 241 seppo.parviainen@agens.fi

15 katselukertaa

Comments


bottom of page