top of page
Law Office

AGENS
YRITYKSENÄ

Liikejuridiikan digitaalinen edelläkävijä

AGENS (n.)

Automatically Generated Negotiation Spaces

eli automatiikan avulla luodut sähköiset neuvottelutilat

Agensin tarina ja visio

Agens Oy perustettiin Helsingissä vuonna 2016 tarpeesta laadukkaaseen ja kustannustehokkaaseen liikejuridiikan palveluntuottamiseen yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Syntyi oivallus yhdistää monipuolinen juridinen asiantuntemus digitaalisiin työkaluihin. Agens on alusta asti omaksunut innovaatioita ja teknologiaa kehittääkseen ja parantaakseen lakipalveluiden kustannustehokkuutta ja vaikuttavuutta. Tämä tuli mahdolliseksi, kun yhtiö pääsi rakentamaan alkurahoituksella digitaalisen juridiikan työkaluja. Nyt käytössä olevat työkalut ovat toisen ja kolmannen kehityspolun tuloksia.
Agens on jatkanut palveluidensa ja asiantuntijuutensa laaje
ntamista pysyen uskollisena kantaville ydinperiaatteilleen, joita ovat yksilöllinen palvelu, läpinäkyvyys ja kustannustehokkuus. Bisnesmallimme on yhdistelmä asiakaslähtöistä juridiikkaa, uusinta teknologiaa ja kattavan asiantuntijaverkoston hyödyntämistä. Nykypäivänä Agens on moderni täyden palvelun liikejuridiikan toimisto, jonka laajaan asiakaskuntaan kuuluu pk-yrityksiä, kansainvälisesti toimivia kasvuyrityksiä, kuntia ja kaupunkeja sekä yrittäjiä ja yksityishenkilöitä Suomessa ja kansainvälisesti.

Working on Laptop

Ketterä täyden palvelun lakitoimisto

Agensilla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia ja innovatiivisia juridiikan palveluita, jotka on aina räätälöity asiakkaidemme erityistarpeisiin. Lupaamme olla vastuullisia, kommunikatiivisia ja läpinäkyviä kaikessa vuorovaikutuksessamme saavuttaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ymmärrämme, että oikeudelliset asiat voivat olla monimutkaisia ​​ja stressaavia, minkä vuoksi pidämme ensisijaisena tavoitteenamme olla asiakkaidemme käytettävissä kaikissa vaiheissa, edeten aina hienotunteisesti ja täysin luottamuksellisesti. Mutkaton lähestymistapamme lakipalveluihin yhdistettynä yksilölliseen palveluun ja digitaalisiin työkaluihin erottaa meidät muista perinteisistä asianajotoimistoista.

"Agensilta saat sekä kaupallista että oikeudellista neuvontaa kaikkiin
liiketoiminnan haasteisiin hyvällä hinta-laatusuhteella."

Medi Connection Oy, Hallituksen puheenjohtaja Irja Suokas

Ota yhteyttä!

Sovitaan tapaaminen Teamsissa tai toimistollamme, kerromme mielellämme enemmän meistä ja palveluistamme, ja selvitetään tarpeenne.

World Law Alliance

World Law Alliancen kansainvälisen lakiasiantuntijaverkoston jäsenenä Agensin asiakkailla on pääsy huippuluokan oikeudellisiin palveluihin eri sektoreilla, toimialoilla ja yli 100 lainkäyttöalueella ympäri maailmaa. Autamme asiakkaitamme selviytymään kilpailun, sääntelyn ja globalisaation aiheuttamasta monimutkaisuudesta ja haasteista. Yhdessä tarjoamme rajat ylittävää, monialueista oikeudellista asiantuntemusta palvelemaan globaaleja brändejä sekä kansainvälisille markkinoille tähtääviä kasvuyrityksiä ja yhteisöjä. Agensin lakiasiantuntijatiimi tekee tiivistä yhteistyötä WLA-kumppaneidensa kanssa tarjotakseen laajan valikoiman rajat ylittäviä palveluja (ml. kansainväliset transaktiot ja oikeudenkäynnit, kansainvälisten ja paikallisten sääntöjen yhteensovittaminen sekä korkealaatuinen oikeudellinen neuvonta ja liiketoiminnan tuki yrityksellenne). Tämän yhteistyön ansiosta Agens pystyy tarjoamaan asiakkailleen globaalin näkökulman juridisiin asioihin yhdistettynä kokeneiden lakimiesten paikalliseen asiantuntemukseen. Legal techin, inhimillisen asiantuntijatyön ja maailmanlaajuisen lakiasiantuntijoiden verkoston yhdistelmä tekee Agensista parhaan vaihtoehdon korkealaatuisten ja kustannustehokkaiden lakipalveluiden tarpeisiin.

Earth
bottom of page