Tietoa meistä

Tiimimme

 


Seppo Parviainen
Toimitusjohtaja
OTK,MBA,MMK
Dif hallitusammattilainen
seppo.parviainen@agens.fi
040 1711241

Odoo - Sample 2 for three columns

Tommi Tiainen

Hallituksen puheenjohtaja
tommi.tiainen@agens.fi
040 586 9066

Verkostomme: Verkostoomme kuuluu jo lakimiehiä, joilla on kullakin yli 15 vuoden kokemus lakimies-tehtävistä ja jotka ovat sitoutuneet toimintamal-liimme ja hinnoitteluumme. Verkostossamme toimii myös nuoria lakimiehiä ja IT-osaajia kehittämässä Älykkäitä sopimuksia ja muita Robotti juridiikka työkaluja!

Odoo - Sample 1 for three columns
 

Referenssimme 

Kumppaneitamme, onnistumisia ja tarinoita. Emme kuitenkaan elä menneellä glorialla - sopimusdigitalisaatioon ehtii vielä mukaan! 

Tutustu tuttuihimme ja inspiroidu!

Odoo - Sample 2 for three columns


Blogista ideoita ja mielenvirkistystä


Juridista tietoa, ajatuksiamme digitalisaatiosta sekä vieraskyniä kiehtovista teemoista. 

Mistä sinä haluaisit meidän kirjoittavan?

Odoo - Sample 3 for three columns

Verkostoon mukaan uudistamaan!

Vertaistaan hakevat työkalut, myynnin vetoapua, mielenkiintoisia asiakastöitä, tehokkuutta ja tekoälyä omaan praktiikkaan? Tervetuloa mukaan, sovitaan vaikka lounas. 

Agens Oy on digitaalinen lakiasiaintoimisto JA LEGAL TECH YRITYS. Hyödynnämme älykästä teknologiaa ja tarjoamme liikejuridiikan palveluja sekä in house juristeille yrityksissä että yrityksesi kokonaisvaltaiseen lakiasioiden hoitamiseen. Yrityksemme alan keskiarvoja 2 kertaa alemmat hinnat pohjautuvat noin 200 Älykkään sopimuksen tuomaan teknologia etuun tehdä asiakkaan tarvitsemat työt yli 50% perinteisiä työtapoja nopeammin juridiikassa. Yhdistämme viimeisen teknologian ja korkean juridiikan osaamisen ja osaajat yhteen ja tarjoamme lopputuloksen asiakkaillemme 2 kertaa keskiarvoja vähemmillä työtunneilla. 

Tiimimme

Kaikki Robottijuridiikan työkalut kauttamme! 

Agensin kautta saatte Citrus Solutionsin kehittämät lukuisat Legal Tech työkalut kuten My GDPR, Rahanpesun esto työkalut, Tarjousrobotin, Keinoälypohjaiset sopimuskannan analyysi työkalut ,Robotti Juristin yms. Ottakaa yhteyttä myös näistä! 

- Citrus Solutions Oy     www.citrus.fi  

Odoo text and image block