Tietoa meistä

Agens verkosto 

 


Seppo Parviainen
Toimitusjohtaja
OTK,MBA,MMK
Dif hallitusammattilainen
seppo.parviainen@agens.fi
040 1711241

Odoo - Sample 2 for three columns


Tommi Tiainen
Hallituksen puheenjohtaja
tommi.tiainen@agens.fi
040 586 9066

Verkostomme: Verkostoomme kuuluu  lakimiehiä, joilla on kullakin yli 15 vuoden kokemus lakimies-tehtävistä ja jotka ovat sitoutuneet toimintamalliimme ja hinnoitteluumme. Verkostossamme toimii myös nuoria lakimiehiä ja IT-osaajia kehittämässä Älykkäitä sopimuksia ja muita Robotti juridiikka työkaluja.

Agens Oy rakentaa Älykkäitten sopimustensa rungon ympärille  niitä käyttävien kokeneitten lakimiesten Agens verkostoja ja toimii myös osana yhden omistajansa Citrus Solutions Oy:n verkostossa. Katso lisää verkostostamme:


https://www.citrus.fi/juridiset-asiantuntijapalvelut


Odoo - Sample 1 for three columns
 

Referenssimme 


Kumppaneitamme, onnistumisia ja tarinoita. Emme kuitenkaan elä menneellä glorialla - sopimusdigitalisaatioon ehtii vielä mukaan! 

Tutustu tuttuihimme ja inspiroidu!

 


Odoo - Sample 3 for three columns

Verkostoon mukaan uudistamaan!

Vertaistaan hakevat työkalut, myynnin vetoapua, mielenkiintoisia asiakastöitä, tehokkuutta ja tekoälyä omaan praktiikkaan? Tervetuloa mukaan, sovitaan vaikka lounas. 

Agens Oy on digitaalinen lakiasiaintoimisto JA LEGAL TECH YRITYS. Hyödynnämme älykästä teknologiaa ja tarjoamme liikejuridiikan palveluja sekä in house juristeille yrityksissä että yrityksesi kokonaisvaltaiseen lakiasioiden hoitamiseen. Yrityksemme alan keskiarvoja 2 kertaa alemmat työtunnit pohjautuvat noin 200 Älykkään sopimuksen tuomaan teknologia etuun tehdä asiakkaan tarvitsemat työt yli 50% perinteisiä työtapoja nopeammin juridiikassa. Yhdistämme viimeisen teknologian ja korkean juridiikan osaamisen ja osaajat yhteen ja tarjoamme lopputuloksen asiakkaillemme 2 kertaa keskiarvoja vähemmillä työtunneilla. 

Tiimimme