Lakipalvelut yrityksille

Toimintamalli , jollaisesta et ole ennen kuullut

Agens Oy:n juridiikan palvelut yrityksille ja yhteisöille 

Odoo image and text block
Mitä Agens  Lakimiespalvelu yhteistyö tarkoittaa?

Lakimiespalvelumme tarjoaa juridiikan ammattilaisen tukea erityisesti yritysten hallinnointiin ja sopimusten luontiin ja tulkintoihin sopimusasioissa ja asiakirjoissa kustannustehokkaasti ja joustavasti. Toteutamme myös "in house" -lakimies-palveluratkaisuja, jotka mahdollistavat kustannustehokkaan lakimiespalvelun käyttämisen tarvittaessa. Tuemme Asiakkaittemme neuvottelu prosesseja taustalla tai mukana neuvotteluissa ja autamme yrityskaupoissa ja uudelleen järjestelyissä. Katsokaa Agensin tarjoamat palvelupaketit sisältöineen ja hintoineen kohdasta tutustu paketteihimme sekä etusivulta.

Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme esimerkiksi :

- Puitesopimuksena, jossa: Asiakkaalla ei ole mitään kiinteitä kuukausiveloituksia eikä työmääriä. Siinä sovitaan asioiden käsittelyn luottamuksellisuus ja hinnat per tunti.
-Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme vuosipakettina. Esimerkkeinä tästä paketti, jossa  Asiakas saa 1 käyttäjän Yrityslisenssin Älykkäisiin sopimuksiimme sekä 4 tuntia tuntijuristityötä kuukaudessa pakettihintaan 690,-/kuukausi alv 0%. 
- Vaihtoehtona paketti, jossa on  8 tuntia tuntijuristityötä kuukaudessa ja 3 henkilön käyttöoikeus Älykkäisiin sopimuksiimme 1290 euroa/kuukausi alv 0%.
.-Tarjouspakettimme 5 tuntia juristin työtä 3 kuukaudessa hintaan 300 euroa kuukaudessa alv 0%.

Tarvekartoitus juridista tarpeistanne:

Juridisten tarpeittenne tarvekartoitus luonanne 290,-/ 2 tuntia alv 0%.Teemme pääsääntöisesti toimeksiantonne yli 50% alemmilla tuntimäärillä kuin perinteisesti toimivat lakitoimistot. 

Tuntijuristityö tapauskohtaisesti
Tuntijuristityö ilman vuosipaketteja ja suurien kokonaisuuksien tarjouksia 190 euroa/tunti alv 0%.
 
Tarjouspyynnöt

Olkaa yhteydessä isommista projekteista ja puitesopimuksista. Räätälöimme tuntimäärät ja hinnat tapauskohtaisesti. Tarjoamme myös erilaisia robottijuridiikan työkaluja ja ratkaisuita osaksi yhteistyötä!

Ota yhteyttä
Toimeksiantosopimuksemme ja tapamme toimia
Toimeksiantosopimuksemme on valintasi mukaan joko: 
-Puitesopimus, jossa Asiakas ei sitoudu mihinkään kuukausihintoihin ja määriina missä tuntiveloituksemme on 190,-/tunti alv 0% taaten edullisen perushinnan, alhaiset työtuntimäärät sekä mahdollisuuden lähettää erilaisia juridisia tehtäviä ja luottamuksellisen asioitten käsittelyn

-Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme
kuukausipakettina, missä Asiakas saa  1 hengen Yrityslisenssin Älykkäisiin sopimuksiimme sekä 4 tuntia tuntijuristityötä kuukaudessa pakettihintaan 690,-/kuukausi alv 0%. Tämä vuosisopimuksella.

-Toimeksiantosopimuksen voi tehdä kanssamme kuukausipakettina, missä Asiakas saa  3 hengen Yrityslisenssin Älykkäisiin sopimuksiimme sekä 8 tuntia tuntijuristityötä kuukaudessa pakettihintaan 1290,-/kuukausi alv 0%. Tämä vuosisopimuksella.
Yrityksenne juridiikan tarvekartoitus 2 tuntia yhteensä 290,-/kartoitus.

 Yhdistämme laadukkaat juridiset sisällöt ja viimeisen teknologian. Katso  Youtubesta videoitamme ja ole yhteydessä! Toimitusjohtaja Seppo Parviainen:0401711241seppo.parviainen@agens.fi Digitaalinen lakitoimisto: Agens Älykkäät sopimukset-Muu Robottijuridiikka-Sähköinen allekirjoitus (Visma Sign ja Sign Space)- Etäkokoukset (Teams ,Skype ja Whats Up)- Etäpraktiikka- Perinteiset tapaamiset

Odoo image and text block
Agens lakipalveluitten keskeiset palvelut
Agens Oy palvelee kaiken kokoisia yrityksiä liikejuridiikassa, sopimus- ja asiakirja-asioissa, juridiikan teon työkaluissa, niiden kouluttamisessa , neuvotteluissa sekä muissa perinteisissä liikejuridiikan työssä.   Agens Oy tarjoaa mm. Sopimusten ja asiakirjojen laadinnan luontityökalun minkä tahansa asiakirjan laatimiseen tai juridisten prosessien alustatyökaluja sekä liikejuridiikan lakipalveluita. Meiltä myös joustavaan työnjakoon perustuvat yhteistyömallit sekä tukea ja taitoa neuvotteluihin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Vahvuusalueitamme ovat liikejuridiikassa Sopimusneuvottelut, Kaupan lakiasiat, Yrityskaupat, Kansainväliset kaupan asiat, Yhtiöiden hallinnointi sekä GDPR- ja muut tietosuoja-asiat. Kansainvälinen kokemus tuo kyvyn operoidaenglanniksi  Euroopassa ja sen ulkopuolella. Verkostossamme on yli 15 vuodenliikejuridiikankokemuksen omaavia ja toimintaperiaatteisiimme sitoutuneita osaajia.

Yhdistämme korkeanjuridiikan osaamisen yritysmaailmasta maailman huipputason Legal teknologiaan. Meidän kauttamme saa myös kaikenlaisia Robottijuridiikan työkaluja yrityksenne käyttöön.Pienempityötuntimäärämme ja sitä kautta edullinen hintamme syntyy digitaalisuuden tuomasta tehokkuudesta ja kokemuksesta. 
Agensin Älykkäillä sopimuksilla  erikokoiset yritykset ja vastuuhenkilöt voivat itse muotoilla ja rakentaa haluamansa sopimukset ja asiakirjat  . Sopimukset ja asiakirjat ovat tarjolla suomeksi ja osin englanniksi ja kaikkiin laatimiisi sopimuksiin saat haluamasi kielikäännöksen tarvittaessa. Halutessanne saatte pienellä lisäveloituksella vielä Agensin juristin tarkastuksen laatimillenne sopimuksille ja asiakirjoille.  

Agens Oy tarjoaa myös tuntijuristityönä erilaisten yritysjuridiikan prosessienne ja toimeksiantojenne hoitamista joko asiakirja -ja sopimusprosessien osana tai niistä erillään Suomen tehokkaimpaan hinta-laatusuhteeseen pääsääntöisesti 50% alemmilla työtunneilla kuin perinetisellä lakimiestyöllä. Noin 200 Älykkään sopimuksemme avulla teemme nopeasti itse niillä tuhansia erilaisia, räätälöityjä sopimuksia ja hyödynnämme niitä myös räätälöinteihin ja liike juridiikan praktiikan tekemiseen.Tekemällä Agensin kanssa vuosisopimuksen valitulla pakettimallilla 
voitte käyttää tätä myös yhtiönne kaikenlaisten dokumenttien ja materiaalien sähköiseen luontiin ja jakamiseen sopimusten ja asiakirjojen lisäksi.

 Digitaalinen lakitoimisto: Agens Älykkäät sopimukset-Muu Robottijuridiikka-Sähköinen allekirjoitus (Visma Sign ja Sign Space)- Etäkokoukset (Teams ,Skype ja Whats Up)- Etäpraktiikka- Perinteiset tapaamiset