Agens Oy mullistaa sopimuksen tekemisen.

With a great subtitle

Write one or two paragraphs describing your product, services or a specific feature. To be successful your content needs to be useful to your readers.

Digitaalinen lakipalvelu

"Agensin tavoitteena on tehdä sopiminen helpoksi, jotta ihmisillä ja yhteisöillä olisi vähemmän tarvetta riidellä."
Matti Muukkonen, Agensin isä

Olemme moderni, virtuaalinen lakiasiaintoimisto, jonka intohimona on mahdollistaa eri elämäntilanteissa oleville ihmisille sopimista tukevien palvelujen hankkiminen mahdollisimman helposti, käyttäen apuna digitaalisuuden mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Luomamme uuden ajan sopimisen palvelun ansiosta voit täyttää, tilata ja maksaa tarvitsemasi sopimukset suoraan verkossa ja siten saada ne käyttöösi juuri sillä hetkellä, kun tarvitset mustaa valkoisella.

Palveluvalikoimamme tukena on Agensin asiantuntijaverkosto, jonka juridinen kokemus ja asiantuntemus yhdistettynä järjestelmämme mahdollistamaan prosessin automaatioon ovat tae sen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Verkostomanagerimme, LLM Tuomas Huokuna on rakentanut kunkin sopimisen palvelun yhdessä kokeneiden osaajiemme ja erilaisten kumppanitoimistojemme kanssa. Palvelumme huomioivat paitsi lujan juridisen osaamisen, myös käytännön tarpeet sisällön ja valintojen osalta.

Yrityksemme toiminta kumpuaa arvopohjastamme, jonka keskiössä on ymmärtää asiakkaan elämän polku ja liiketoiminnan kehitys. Uskomme vahvasti digitaalisuuden tuovan mukanaan muutostarpeen myös tälle alalle, jolloin toimijoilta vaaditaan jatkuvaa uudistumista tai tuhoutumista: siksi haluamme ravistella toimialan perustaa. Automatiikka on arvo, joka tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Kaikessa toiminnassamme edellytämme rehellisyyttä, luottamusta ja sitä, että toiminnan tulee vilpittömästi tähdätä hyvään.

Onko Sinulla sopimisen tarpeita?


Välitämme aidosti ja haluamme, että ymmärrät mitä oikeuksia ja velvollisuuksia Sinulla henkilökohtaisesti tai yritykselläsi eri tahojen kanssa on. Käytössämme olevan toimintamallin ja teknologian avulla, voimme hetkessä tehdä teille kustannustehokkaan sopimuspalvelun.

Tiesitkö, että tavoitteenamme on olla maailman johtava sopimuspalvelu asiakaskokemuksella mitattuna? Kyllä – tule mukaan!

Ota yhteyttä: 
Tuomas Huokuna 
044 724 3677 
tuomas.huokuna@agens.fi
Odoo text and image block

Kumppanimme

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo