Skip to main content »
Errors ({{$mainCtrl.errorCount}})

Yrityskaupan työkalut Agensilta!

Oletko myymässä tai ostamassa yritystä? Tapauksesta riippuen saat Agensilta työkalut yrityskaupan toteuttamiseen ja niihin halutessasi juristin tarkastuksen. Voit myös tehdä osan itse ja antaa Agensin tehdä osan tai hankkia Agensilta täyden palvelun 2 kertaa markkinoita edul-lisemmalla hinnalla pitkäaikaisella kokemuksella ja osaamisella !

Yrityskaupan dokumenteistamme saat yrityskaupan (myyt sitten liiketoiminnan tai osakkeet) esisopimuksen, kauppakirjan, kauppakirjojen liitteet sekä osakassopimuksen ja toimitusjoh-tajasopimuksen. Muista myöskin salassapitosopimus ennen luottamuksellisten tietojen vaihtamista! Due Diligence työkalumme voidaan räätälöidä aina 54 sivun kysymyspatteris-tosta suppeampiin kysymyspatteristoihin tarpeitten mukaan.

Mitä hyötyjä on kattavan sopimusten käyttämisestä yrityskaupassa?

  • Yrityksen todellinen arvo paljastuu Due Diligence-selvityksen kautta. Tee ensin esisopimus ja sen jälkeen Due Diligence tarkastus ennen lopullisen kauppakirjan allekirjoittamista niin maksat oikean hinnan yrityksestä!
  • Due Diligenc-selvityksen jälkeen tiedät, mitä osia yrityksestä kehität ja miten ja mistä ehkä luovut ja millä tavalla. Kaikki tämä jo ennen lopullisen kauppakirjan allekirjoitusta!
  • Esisopimuksella voit määritellä, mitä liitteitä ja kartoituksia tehdään ennen lopullista kauppakirjaa ja saat näin tarkasti sovittua tärkeimmät asiat!.
  • Kauppakirjassa voit räätälöidä maksuerien ja rahoituksen ehtoja sekä turvata itsesi mahdollisilta myöhemmiltä yllätyksiltä.
  • Yleisimmistä kauppakirjan liitteistä löydät muokattavat pohjat. Voit myös lisätä haluamiasi liitteitä.