Skip to main content »
Errors ({{$mainCtrl.errorCount}})

Yksityisoikeudelliset asiakirjat

"Agensin tavoitteena on tehdä sopiminen helpoksi, jotta ihmisillä ja yhteisöillä olisi vähemmän tarvetta riidellä"

Matti Muukkonen, Agensin isä

Olemme digitaalinen lakipalvelu, jonka intohimona on mahdollistaa eri elämäntilanteissa oleville ihmisille sopimista tukevien palvelujen hankkiminen mahdollisimman helposti, käyttäen apuna digitaalisuuden mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Luomamme uuden ajan sopimisen palvelun ansiosta voit täyttää, tilata ja maksaa tarvitsemasi sopimukset suoraan verkossa ja siten saada ne käyttöösi juuri sillä hetkellä, kun tarvitset mustaa valkoisella.

Palveluvalikoimamme tukena on Agensin asiantuntijaverkosto, jonka juridinen kokemus ja asiantuntemus yhdistettynä järjestelmämme mahdollistamaan prosessin automaatioon ovat tae sen erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Verkostomanagerimme, LLM Tuomas Huokuna on rakentanut kunkin sopimisen palvelun yhdessä kokeneiden osaajiemme ja erilaisten kumppanitoimistojemme kanssa. Palvelumme huomioivat paitsi lujan juridisen osaamisen, myös käytännön tarpeet sisällön ja valintojen osalta.

Yrityksemme toiminta kumpuaa arvopohjastamme, jonka keskiössä on ymmärtää asiakkaan elämän polku ja liiketoiminnan kehitys. Uskomme vahvasti digitaalisuuden tuovan mukanaan muutostarpeen myös tälle alalle, jolloin toimijoilta vaaditaan jatkuvaa uudistumista tai tuhoutumista: siksi haluamme ravistella toimialan perustaa. Automatiikka on arvo, joka tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Kaikessa toiminnassamme edellytämme rehellisyyttä, luottamusta ja sitä, että toiminnan tulee vilpittömästi tähdätä hyvään.

Onko Sinulla tai yrityksellänne sopimisen tarpeita?

Välitämme aidosti ja haluamme, että ymmärrät mitä oikeuksia ja velvollisuuksia Sinulla henkilökohtaisesti tai yritykselläsi eri tahojen kanssa on. Käytössämme olevan toimintamallin ja teknologian avulla, voimme hetkessä tehdä teille kustannustehokkaan sopimuspalvelun.

Tiesitkö, että tavoitteenamme on olla maailman johtava sopimuspalvelu asiakaskokemuksella mitattuna? Kyllä – tule mukaan!

Ota yhteyttä: Tuomas Huokuna 044 724 3677 tuomas.huokuna@agens.fi

”Toi on niinku palvelukonseptina hirveen kiinnostava just tää niinku Agenssin tapa, et just ei käytetä hirveesti tunteja tai aikaa siihen ite sopimuksen sorvaamiseen. Otetaan ne asiat sieltä mitä tarvitaan, ja siitähän se sitte tulee.” - Jaakko, 32-v.

”Tietyl tapaa ton helppokäyttösyyden myötä niin ehkä niinku aatteleeki, et voiks se olla näin helppoo, ku se miten lakiasioita mainostetaan ja myydään, et se on niinku suurin piirtein "Jumalan tulikivet jytisee", tiätkö, et se on niin vaikeeta, ja pitää olla niinkun tiätkö... Ja niinku tää tiätkö todistaa sen toisin, et tästähän sen saa helposti.” - Ritva, 53-v.

"I have lived in the USA and Germany and now in Finland. I rarely need legal help, but when I do, I always shop around because attorneys ask extraordinary fees. I needed a testament for a Bank. The Bank recommended their house professional who wanted 850€. When I told the bank manager I would not pay such, he suggested another who wanted 300€. Then I found online Tuomas Huokuna and this firm AGENS. When I met this young man on the way up, I kidded him that his firm was trying to become the IKEA of legal services!" - Eiralainen Yhdysvalloista eläköitynyt professori, EU-kansalainen