Skip to main content »
Errors ({{$mainCtrl.errorCount}})

Yleisiä ohjeita

YLEISIÄ OHJEITA

Agensin toiminnan kantava ajatus ja periaate on tehdä sopimisesta helppoa. Sopiminen on aina riitelemistä parempi vaihtoehto.

Palvelumme ovat tuotteistettuja asiantuntijapalveluja.

Valittuanne palvelun pääsette vastaamaan kysymyksiin, joiden avulla haluamanne asiakirja valmistetaan teille.

Kysymykset, vastausvaihtoehdot ja vastausten vaikutus asiakirjaan ovat kokeneiden alansa asiantuntijoiden tarkistamia. Kunkin vaiheen päätteeksi teillä on mahdollisuus ilmaista mahdolliset, kysymysten ulkopuolelle jääneet toiveet vapaan tekstin kentässä.

Vastattuanne kysymyksiin pääsette maksamaan palvelun maksupalvelussamme. Maksettuanne palaatte Agensin sivustolle, josta teille toimitetaan asiakirjasta luonnos tai sen alkuperäiskappale ilmoittamaanne sähköpostiin. Samalla toimitamme teille tilausvahvistuksen ja kuitin ostoksestanne.

Mikäli tarvitsemanne asiakirja vaatii Agensin asiantuntijan tarkistusta (saatte tästä erillisen ilmoituksen), siirtyy se vahvistamisen kanssa samanaikaisesti asiantuntijalle tarkistettavaksi asianmukaisuuden, laillisuuden ja pätevyyden osalta. Asiantuntija kirjaa myös vapaassa tekstikentässä mahdollisesti esittämänne toiveet asiakirjaan sekä on tarvittaessa teihin yhteydessä.

Lopullinen asiakirja toimitetaan teille asiantuntijan tarkistuksen jälkeen viimeistään 72 tunnin kuluessa tilauksestanne tai asiantuntijan viimeisestä yhteydenotosta.